Ελληνικη Εταιρεια Ηθικης Ελληνικη εταιρια ηθικης - Ελληνική εταιρία ηθικής ταυτότητα καταστατικό δραστηριότητα επικοινωνία
www.ethics.gr & www.ithiki.gr
Βρίσκεστε εδώ: αρχική σελίδα - » Νέα, Δελτία Τύπου
Ταυτότητα
 
Καταστατικό
 
Δραστηριότητα
 
Ηθική, Περιοδικό Φιλοσοφίας
 
Νέα, Δελτία Τύπου
 
Αρθρογραφία
 
Σύνδεσμοι
 
Επικοινωνία
 
 
εγγραφή μελών
Αν επιθυμείτε να εγγραφείτε ως τακτικό μέλος στην Ελληνική Εταιρεία Ηθικής, μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής.

Κατόπιν καλείστε να την αποστείλετε με fax στο 210.5753121 ή με email στο aitiseis@ethics.gr. Έπειτα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 
αναζήτηση

 

πληκτρολογείστε λέξεις ή φράσεις κλειδιά για να βρείτε το περιεχόμενο που επιθυμείτε.
 
 
 
Ελληνική Εταιρεία Ηθικής
  ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΗ ΕΚΔΟΣΗ
Πρακτικά της 1ης Ημερίδας Περιβαλλοντικής Ηθικής On Line

Ο επίσημος προσκεκλημένος και βασικός ομιλητής ήταν ο επίτιμος καθηγητής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, Tom Regan, βραβευμένος με το Mahatma Gandhi Award και προτεινόμενος για το βραβείο Pulitzer. Με ομιλίες τους τίμησαν την εκδήλωση ο Διδάκτωρ Φιλοσοφίας και Ηθικής και μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Ηθικής, Βαγγέλης Πρωτοπαπαδάκης και η Διδάκτωρ Φιλοσοφίας στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Δρ. Έλενα Παπανικολάου. Ο κ. Πρωτοπαπαδάκης παρουσίασε και την ομιλία του καθηγητή Φιλοσοφίας και προέδρου της Εταιρείας Ηθικής, κ. Πελεγρίνη Θεοδόση.

Εκδήλωση αυτού του βεληνεκούς και περιεχομένου έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στόχος της ήταν να προωθήσει και στη χώρα μας, τις ιδέες της βαθιάς οικολογίας και του οικολογικού πολιτισμού, δίνοντας έμφαση στις ορθές σχέσεις του ανθρώπου τόσο με τον εαυτό του, όσο και με το περιβάλλον του και τις υπόλοιπες μορφές ύπαρξης.

Κατεβάστε τα Πρακτικά Ημερίδας σε μορφή pdf "Άνθρωποι - Ζώα - Φύση, από τον Ανθρωποκεντρισμό στον Οικοβιοκεντρισμό

Κατεβάστε την ομιλία του Βαγγέλη Πρωτοπαπαδάκη σε μορφή pdf : «Μεταξύ ανθρωποκεντρικής και οικοκεντρικής ηθικής: τα δικαιώματα των ζώων» 
(c) Ελληνική Εταιρεία Ηθικής
Ανάπτυξη, Φιλοξενία: Hyper Center